Kezdőlap » Rólunk

Rólunk

Nyugat-Magyarország legnagyobb komplex rendezvényhelyszíne, mintegy 10.000 m2 fedett, ezen felül további 20.000 m2 kültéri-nyitott alapterülettel rendelkezik.

 A közepesen nagy rendezvénynek számító események hiánypótló és egyetlen helyszíne a városban. Évente közel 100 rendezvényt bonyolítunk itt több mint 100 000 látogatóval.

Az Expo Centerben számos világhírű előadó lépett már színpadra. 2007-ben José Carreras kápráztatott el bennünket, 2008-ban Plácido Domingo, világhírű spanyol tenorista tisztelt meg bennünket, 2010-ben pedig nálunk énekelt a háromszoros Grammy-díjas világsztár Seal is.

Rendezvényközpontunk olyan események helyszínéül szolgált, mint például a Pécsi Egyetemi napok (PEN), ahol fellépett nálunk többek között a Halott Pénz, Majka & Curtis, Tankcsapda, Punnany Massif, Follow The Flow, Rúzsa Magdi, Republic, Beatrice, Hooligans, Azariah, Dzsúdló, Manuel, TDanny és még sok más ismert és népszerű zenekar.  A legnagyobb városi szilveszteri party állandó helyszíne.

Korábban az Expo Center a hatalmas Pécs Expo állandó helyszíne volt, és sok éve ad otthont a Pollack Expo szakmai kiállításnak és vásárnak is.

Az Expo Center egy roppant sokoldalú eseményhelyszín, amely kiváló lehetőséget kínál különböző rendezvények, kiállítások, konferenciák, vásárok, koncertek, céges rendezvények, bemutatók és egyéb események számára.

Rugalmasan alkalmazkodunk ügyfeleink igényeihez, és minden eseményt személyre szabottan kezelünk, legyen szó akár nagy létszámú eseményről vagy kisebb rendezvényről.

Az Expo Center több funkcionális teremmel rendelkezik, melyek bérlése külön-külön, de akár egyben is lehetséges.

Várjuk önt, hogy segítsünk megvalósítani rendezvényének céljait és elképzeléseit.

A Pécsi Tudományegyetem az Expo Center kiemelt partnere, ugyanis a létesítmény az intézmény számos rendezvényének helyszínéül szolgált már. Több alkalommal került nálunk megrendezésre a Pécsi Egyetemi Napok, a PEN, de számos diplomaosztó ünnepség és gólyabál is zajlott itt. Kedvelt helyszín vagyunk a szemeszter indító és szemeszter közti bulik számára. A PTE Hangja versenynek évek óta az Expo Center ad otthont, de a nagy múltra visszatekintő Pollack Expo állandó helyszíne is mi vagyunk.