Kezdőlap » Megközelíthetőség

Megközelíthetőség

Az Expo Center Pécs városának dél-nyugati részén fekszik, az uránvárosi felüljáró kertvárosi lábánál, a vásártér közelében, a Rátgéber Kosárlabda Akadémia mellett. Autóval, kerékpárral és tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthető.

Elhelyezkedésünk kiváló, egyszerűen elérhető 🚗 autóval. Az északról érkezők, a 6-os főútról a Megyeri úton végig haladva, délről, akár az M6-os autópályáról érkezők számára az 58-as útról az 57-es útra kanyarodva, a Nagy Imre úton keresztül, a Megyeri úton át pár perc alatt elérhető az Expo Center.

Ha 🚃 vonattal érkezik Pécsre, akkor legegyszerűbben, a vasútállomásról közvetlen járattal, a 30Y jelölésű busszal tud eljutni a Vásártér megállóig, ahonnan 10 perces sétatávra található az Expo Center.

A létesítmény a 🚴 kerékpárosok számára is egyszerűen megközelíthető, Pécs belvárosától mindössze 10-15 perc alatt. A Rákóczi úton haladva, majd a Verseny utcán keresztül a Megyeri útra kell kanyarodni.

A 🚌 busszal érkezők számára egyaránt előnyös az elhelyezkedésünk, ugyanis a létesítmény közvetlen szomszédságában több buszmegálló is található.
Az Expo Center érintésével közlekedő buszok: 1, 55

Image